fbpx

Google Display Advertising

Grote visuele zichtbaarheid

Google Display Ads banner5 Your Salespoint Online Marketing
Google Display Advertising voorbeeld website Your Salespoint Online Marketing

Wat is Display?

Google Display Advertising

Google Display Advertising wordt gebruikt om dynamische advertenties, afbeeldingen of zelfs video’s in banners te plaatsen op verschillende sites binnen het netwerk van Google. Dat kan op duizenden verschillende sites die aansluiten op je product of dienst, of op zelf gekozen websites. Hierbij zijn er de mogelijkheden om te betalen per vermelding of per klik.Uiteraard zullen wij tijdens het gehele proces samen nauw betrokken zijn bij alles wat we doen zodat je nooit voor verrassingen komt te staan en we, indien nodig, tijdig aanpassingen kunnen doorvoeren.

Met het Google Display Netwerk kun je mensen bereiken terwijl ze op hun favoriete websites browsen, een YouTube-video bekijken of aan een vriend laten zien, hun Gmail-account checken of mobiele apparaten en apps gebruiken.

Waar het zoeknetwerk je helpt mensen te bereiken die al naar bepaalde producten of diensten zoeken, stelt het Display Netwerk je in staat eerder in de koopcyclus de aandacht van gebruikers te trekken. Je kan advertenties weergeven aan mensen voordat ze zoeken naar wat je te bieden hebt. Dit kan belangrijk zijn voor je algehele advertentiestrategie.
Je kan mensen ook herinneren aan de producten en diensten waarin ze geïnteresseerd zijn, bijvoorbeeld door middel van remarketing gericht op gebruikers die je site of app al eerder hebben bezocht.

Google Display Advertising voorbeeld website Your Salespoint Online Marketing

Wat krijg je bij ons

Google Display uitbesteden?

Wil je aan de slag met experts? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Your Salespoint Online Marketing neemt de gehele set-up, beheer en optimalisatie van Google Display Advertising uit handen. Dit scheelt je niet alleen tijd, maar levert ook veel meer resultaat op!

Tevens geven wij vrijblijvend een second opinion op je huidige campagne en maken we een analyse van je Google Display campagne.

Wat ons kenmerkt?

Onze sterke punten

Wat onderscheid ons van andere bedrijven? Wij doen net dat stapje extra voor je! Jouw wensen staan centraal.

Professionaliteit
100%
Snelheid / flexibiliteit
100%
Kwaliteit
100%
Voordeligste prijs
100%

Onze werkwijze

Consult | Your Salespoint Online Marketing Alkmaar Schagen Heerhugowaard

Stap 1: intake & analyse

Een goede campagne begint met een goede intake waarin we niet alleen je wensen en de huidige situatie bespreken, maar ook je doelstellingen formuleren en de kansen in de markt analyseren. Welke zoekwoorden zijn er in je markt? Is het een concurrerende markt of regio? Wil je meer bezoekers, offerteaanvragen of webshopconversies? Aan de hand hiervan maken wij een gedegen strategie binnen jouw beschikbare budget.

Web design Your Salespoint Online Marketing Alkmaar Schagen Heerhugowaard

Stap 2: campagne bouw / realisatie

Onze Google (Ads) Display specialisten hebben ruimschoots ervaring in het opzetten van succesvolle campagnes en weten precies wat er allemaal mogelijk is en waar ze rekening mee moeten houden. Wij kunnen van nul af aan een campagne opbouwen of jouw huidige campagne verder uitbouwen. Onze specialisten doen er alles aan om jouw campagne succesvol te maken en te houden!

Zoekmachine Optimalisatie SEO | Your Salespoint Online Marketing Alkmaar Schagen Heerhugowaard

Stap 3: Optimalisatie

Nadat een campagne live is gegaan begint het pas echt, want dan gaan onze specialisten jouw campagne verder optimaliseren. Meten is weten, en aan de hand van de statistieken doen ze dit door o.a. te kijken naar welke trefwoorden het best renderen en waar nog aan gesleuteld kan worden. Dit is een on-going proces wat wij graag voor je blijven doen. Je ontvangt maandelijks transparante rapportages zodat jij zelf kan zien wat deze campagnes jou opgeleverd hebben.

Wij lossen problemen op

Waar kunnen we jou nog meer mee helpen?

Social Media | Your Salespoint Online Marketing Alkmaar Schagen Heerhugowaard

Social Media​​

Meer klanten bereiken op Facebook, Instagram of LinkedIn? Interactie creëren of je producten en/of diensten aanbieden? Wij helpen je hierbij van creatie tot uitvoer.

Zoekmachine Optimalisatie SEO | Your Salespoint Online Marketing Alkmaar Schagen Heerhugowaard

SEO

Op de eerste pagina van Google komen? Hoger komen in het organische, oftewel de 'gratis' zoekresultaten van Google en zo meer bezoekers en klanten naar je website halen?

Online Adverteren | Your Salespoint Online Marketing Alkmaar Schagen Heerhugowaard

Online Adverteren

Online adverteren is een van de snelste, meest flexibele en kostenefficiënte manieren om je potentiële klanten online te bereiken. Denk hierbij aan Google of Facebook.

We love Online marketing

Waarom Your Salespoint Online Marketing?

Het is ons missie om ondernemers te helpen

Wil jij meer informatie over de voordelen van Display Advertising?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Google Display Advertising

Contact ons

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Heb je vragen?
Voel je vrij om ons te contacten per email of telefoon.
Je kan ook direct online een afspraak inplannen.

Neem contact op Your Salespoint Online Marketing