fbpx

Facebook Advertising

Hoe kunnen we je helpen om jouw bereik en impact te vergroten?

Facebook Your Salespoint Online Marketing

Heeft dat nog zin?

Adverteren op Facebook

Het Facebook platform is uitgegroeid tot één van de beste manieren om doelgroepen te bereiken én meetbare resultaten te behalen. Alleen al in Nederland heeft Facebook meer dan 10 miljoen gebruikers, waarvan meer dan 7 miljoen dagelijks.

Het is dan ook het meest populaire platform van veel bedrijven en het zou dan ook een essentieel onderdeel in je online-marketingmix moeten zijn.
Of je nu een merk op de kaart wilt zetten, leads wilt genereren of conversies wilt genereren; het Facebook platform biedt de oplossing.

What's in it for me?

Voordelen adverteren op Facebook

Gerichte target mogelijkheden Facebook, Instagram en Microsoft Bing advertenties

Gerichte target mogelijkheden

Verloren klanten terugwinnen Facebook, Instagram of Microsoft Bing Advertising

Verloren klanten terugwinnen

Gerichte boodschap Facebook Instagram Microsoft Bing advertenties

Juiste boodschap per fase

Meer verkeer Advertising Bing Facebook Instagram

Meer verkeer en conversie

Hoe bereik je jouw potentiele klant?

Waarom adverteren op Facebook?

Dankzij de uitgebreide targeting mogelijkheden zijn jouw advertenties op het juiste moment bij de juiste personen in beeld. Het is namelijk mogelijk om doelgroepen te definiëren op basis van specifieke demografische of geografische kenmerken, bepaald (digitaal) gedrag en/of duizenden verschillende interesses.
Daarnaast kun je websitebezoekers en (oud-)klanten retargeten. Bovendien kun je op basis van je eigen data en sterke look-a-like audiences (vergelijkbare doelgroepen) nieuwe doelgroepen creëren.

Facebook is underpriced met een relatief lage CPM (kosten per duizend vertoningen) en goed meetbaar. Je weet dus precies wat je met elke marketing euro doet.

Facebook biedt een groot scala aan advertentie formaten, om naast consumenten ook bedrijven mee te kunnen bereiken. Je kunt je boodschap overbrengen met video’s, afbeeldingen en carrousel-advertenties in de Facebook nieuwsfeed van je getargete doelgroep. Daarnaast kunnen leadadvertenties erg interessant zijn voor bedrijven, omdat potentiële klanten door de vooraf ingevulde formulieren eenvoudig hun contactgegevens kunnen verstrekken.

Of je doelstelling nu is om merkbekendheid of betrokkenheid creëren, meer verkeer naar je website te genereren, app downloads te genereren, het scoren van leads, het behalen van conversies/aankopen/inschrijvingen, onderzoek doen of gedragsverandering te stimuleren, met Facebook advertenties is het allemaal mogelijk!

Wat ons kenmerkt?

Onze sterke punten

Wat onderscheid ons van andere bedrijven? Wij doen net dat stapje extra voor je! Jouw wensen staan centraal.

Professionaliteit
100%
Snelheid / flexibiliteit
100%
Kwaliteit / creativiteit
100%
Voordeligste prijs
100%

Zelf doen of overlaten aan experts?

Facebook Adverteren uitbesteden?

Wil je aan de slag met experts? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Your Salespoint Online Marketing neemt de gehele set-up, beheer en optimalisatie van Facebook Advertising uit handen. Dit scheelt je niet alleen tijd, maar levert ook veel meer resultaat op!

Tevens geven wij vrijblijvend een analyse en een second opinion van je Facebook Advertising campagne.

 

Onze werkwijze

Consult | Your Salespoint Online Marketing Alkmaar Schagen Heerhugowaard

Stap 1: intake & analyse

Een goede campagne begint met een goede intake waarin we niet alleen je wensen en de huidige situatie bespreken, maar ook je doelstellingen formuleren en de kansen in de markt analyseren. Welke zoekwoorden zijn er in je markt? Is het een concurrerende markt of regio? Wil je meer bezoekers, offerteaanvragen of webshopconversies? Aan de hand hiervan maken wij een gedegen strategie binnen jouw beschikbare budget.

Web design Your Salespoint Online Marketing Alkmaar Schagen Heerhugowaard

Stap 2: campagne bouw / realisatie

Onze Facebook specialisten hebben ruimschoots ervaring in het opzetten van succesvolle campagnes en weten precies wat er allemaal mogelijk is en waar ze rekening mee moeten houden. Wij kunnen van nul af aan een campagne opbouwen of jouw huidige campagne verder uitbouwen. Onze specialisten doen er alles aan om jouw campagne succesvol te maken en te houden!

Zoekmachine Optimalisatie SEO | Your Salespoint Online Marketing Alkmaar Schagen Heerhugowaard

Stap 3: Optimalisatie

Nadat een campagne live is gegaan begint het pas echt, want dan gaan onze specialisten jouw campagne verder optimaliseren. Meten is weten, en aan de hand van de statistieken doen ze dit door o.a. te kijken naar welke trefwoorden het best renderen en waar nog aan gesleuteld kan worden. Dit is een on-going proces wat wij graag voor je blijven doen. Je ontvangt maandelijks transparante rapportages zodat jij zelf kan zien wat deze campagnes jou opgeleverd hebben.

Wij lossen problemen op

Waar kunnen we jou nog meer mee helpen?

Social Media | Your Salespoint Online Marketing Alkmaar Schagen Heerhugowaard

Social Media​​

Meer klanten bereiken op Facebook, Instagram of LinkedIn? Interactie creëren of je producten en/of diensten aanbieden? Wij helpen je hierbij van creatie tot uitvoer.

Zoekmachine Optimalisatie SEO | Your Salespoint Online Marketing Alkmaar Schagen Heerhugowaard

SEO

Op de eerste pagina van Google komen? Hoger komen in het organische, oftewel de 'gratis' zoekresultaten van Google en zo meer bezoekers en klanten naar je website halen?

Online Adverteren | Your Salespoint Online Marketing Alkmaar Schagen Heerhugowaard

Online Adverteren

Online adverteren is een van de snelste, meest flexibele en kostenefficiënte manieren om je potentiële klanten online te bereiken. Denk hierbij aan Google of Facebook.

We love Online marketing

Waarom Your Salespoint Online Marketing?

Het is ons missie om ondernemers te helpen

Wil jij ook adverteren op Facebook?

Vraag naar onze scherpe tarieven

Facebook Advertising

Contact ons

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Heb je vragen?
Voel je vrij om ons te contacten per email of telefoon.
Je kan ook direct online een afspraak inplannen.

Neem contact op Your Salespoint Online Marketing