fbpx

Google Ads (Adwords)

Hoe kunnen wij je helpen om jouw online doelstellingen te behalen?

Your Salespoint Online Marketing google adwords

Bovenaan Google?

Google advertenties

Jouw webshop of website bovenaan in Google voor meer relevante websitebezoekers en dus meer potentiële klanten, conversies en omzet? 

Dit kan door middel van Google Ads (Voorheen Google Adwords). Met Google Ads bedoelen we de advertenties boven en onder de zoekresultaten. Het voordeel van deze manier van adverteren is dat je ontzettend veel potentiële klanten bereikt en dat je alleen betaald wanneer mensen daadwerkelijk op je advertentie klikken (Cost per click).

Hoe?

Wij zorgen ervoor dat je alleen zichtbaar bent bij de meest relevante zoekopdrachten en meten vervolgens hoe deze potentiële klanten zich gedragen op jouw website/webshop om zo steeds verder te optimaliseren. Dit kan lokaal, regionaal, landelijk en zelfs internationaal.

Wil je ook starten met het adverteren in Google of heb je hulp nodig bij je eigen Google Ads campagne? Neem dan snel contact op om te kijken hoe wij ook jou hiermee kunnen helpen.

Wist je dat je bij Your Salespoint Online Marketing al vanaf € 200,- per maand kan adverteren in Google?

Wat ons kenmerkt?

Onze sterke punten

Wat onderscheid ons van andere bedrijven? Wij doen net dat stapje extra voor je! Jouw wensen staan centraal.

Professionaliteit
100%
Snelheid
100%
Flexibiliteit
100%
Kennis & ervaring
100%

Google Ads uitbesteden?

Wat zijn de kosten en hoe snel kan ik starten?

Wil je aan de slag met experts? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Your Salespoint Online Marketing neemt de gehele set-up, beheer en optimalisatie van de Google Ads uit handen. Dit scheelt je niet alleen tijd, maar levert ook veel meer resultaat op!
De kosten voor het beheren en optimaliseren zijn afhankelijk van factoren zoals het aantal campagnes, producten en het mediabudget. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ervaar onze scherpe tarieven. Wij bieden voor elk budget een goede oplossing!

Tevens geven wij vrijblijvend een analyse en een second opinion van je huidige Google Ads campagne.

Onze werkwijze

Consult | Your Salespoint Online Marketing Alkmaar Schagen Heerhugowaard

Stap 1: intake & analyse

Een goede campagne begint met een goede intake waarin we niet alleen je wensen en de huidige situatie bespreken, maar ook je doelstellingen formuleren en de kansen in de markt analyseren. Welke zoekwoorden zijn er in je markt? Is het een concurrerende markt of regio? Wil je meer bezoekers, offerteaanvragen of webshopconversies? Aan de hand hiervan maken wij een gedegen strategie binnen jouw beschikbare budget.

Web design Your Salespoint Online Marketing Alkmaar Schagen Heerhugowaard

Stap 2: campagne bouw / realisatie

Onze Google Ads specialisten hebben ruimschoots ervaring in het opzetten van succesvolle campagnes en weten precies wat er allemaal mogelijk is en waar ze rekening mee moeten houden. Wij kunnen van nul af aan een campagne opbouwen of jouw huidige campagne verder uitbouwen. Onze specialisten doen er alles aan om jouw campagne succesvol te maken en te houden!

Zoekmachine Optimalisatie SEO | Your Salespoint Online Marketing Alkmaar Schagen Heerhugowaard

Stap 3: Optimalisatie

Nadat een campagne live is gegaan begint het pas echt, want dan gaan onze specialisten jouw campagne verder optimaliseren. Meten is weten, en aan de hand van de statistieken doen ze dit door o.a. te kijken naar welke trefwoorden het best renderen en waar nog aan gesleuteld kan worden. Dit is een on-going proces wat wij graag voor je blijven doen. Je ontvangt maandelijks transparante rapportages zodat jij zelf kan zien wat deze campagnes jou opgeleverd hebben.

Wij lossen problemen op

Waar kunnen we jou nog meer mee helpen?

Social Media | Your Salespoint Online Marketing Alkmaar Schagen Heerhugowaard

Social Media​​

Meer klanten bereiken op Facebook, Instagram of LinkedIn? Interactie creëren of je producten en/of diensten aanbieden? Wij helpen je hierbij van creatie tot uitvoer.

Zoekmachine Optimalisatie SEO | Your Salespoint Online Marketing Alkmaar Schagen Heerhugowaard

SEO

Op de eerste pagina van Google komen? Hoger komen in het organische, oftewel de 'gratis' zoekresultaten van Google en zo meer bezoekers en klanten naar je website halen?

Web design Your Salespoint Online Marketing Alkmaar Schagen Heerhugowaard

Web design

Online vindbaarheid begint bij een goede website of webshop. Wij bouwen professionele WordPress websites. Wij ontzorgen u volledig en hebben voor elk budget een oplossing!

We love Online marketing

Waarom Your Salespoint Online Marketing?

Het is ons missie om ondernemers te helpen

Wil jij ook starten met Google advertenties?

Vraag naar onze scherpe tarieven

Google Ads Adwords Adverteren

Contact ons

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Heb je vragen?
Voel je vrij om ons te contacten per email of telefoon.
Je kan ook direct online een afspraak inplannen.

Neem contact op Your Salespoint Online Marketing