fbpx

Online adverteren

Jouw boodschap op de juiste plek overbrengen

Potentiele klanten?

Gericht adverteren

Tegenwoordig kunnen we online gericht adverteren om de juiste boodschap, op het juiste moment aan de juiste doelgroep te vertellen.

Wilt u online meer potentiele klanten bereiken, producten of diensten verkopen of meer klanten naar uw fysieke winkel krijgen? Wij bereiken jouw potentiele klanten. Voor elke doelgroep een gerichte oplossing!

Your Salespoint Online Marketing google adwords

Google Ads (adwords)

Google Ads (voorheen Adwords) biedt u door middel van online adverteren de mogelijkheid heel gericht te adverteren in de meest populaire zoekmachine ter wereld zodat jij de kans hebt om bovenaan de zoekresultaten te staan op de meest relevante zoekwoorden. Volledig transparant en resultaatgericht.

Your Salespoint Online Marketing Goolge Shopping transparent

Google Shopping

Google Shopping, is het medium om je producten, inclusief prijs, afbeelding en bedrijfsnaam te vertonen in Google. Ideaal dus voor webshops om zo meer relevante bezoekers met een hoge koopintentie naar je webshop te trekken. Wij helpen je om een zo hoog mogelijke rendement te behalen.

Display Advertising

Doelgericht adverteren voor meer naamsbekendheid, relevante bezoekers, nieuwe klanten of bestaande klanten door middel van tekst advertenties, videoadvertenties en/of banners op miljoenen websites of apps waar je potentiële klanten zich bevinden?

Remarketing

Doelgericht adverteren voor bezoekers die al eerder op je website of webshop zijn geweest door middel van banners op miljoenen websites waar je potentiële klanten zich bevinden? Potentiële klanten shoppen rond op internet en wij zorgen dat jij top of mind blijft en dat ze terugkomen.

Your Salespoint Online Marketing Bing Advertising

Bing Advertising

Bind Ads biedt u de mogelijkheid heel gericht te adverteren in de tweede populaire zoekmachine van Nederland: Bing. Ook hier bieden wij jou de mogelijkheid om bovenaan de zoekresultaten te staan op de meest relevante zoekwoorden. Volledig transparant en resultaatgericht.

Facebook Advertising

Met miljoenen gebruikers die dagelijks inloggen bij Facebook, kan het adverteren op Facebook een heel effectief marketingmiddel zijn om je doelgroep te bereiken. Aangezien Facebook veel over de gebruikers weet kun je jouw boodschap heel gericht onder de aandacht brengen.

Your Salespoint Online Marketing Instagram

Instagram Advertising

Met miljoenen gebruikers die dagelijks inloggen bij Instagram, kan het adverteren op Instagram een heel effectief marketingmiddel zijn om je doelgroep te bereiken. Aangezien Instagram veel over de gebruikers weet kun je jouw boodschap heel gericht onder de aandacht brengen.

YouTube Advertising ​​

YouTube is een medium dat miljoenen bezoekers trekt en ontzettend populair is. Er zijn verschillende advertentiemogelijkheden om jouw doelgroep hier te bereiken met een pakkende tekst, banner of videoadvertentie om de massa, of juist een specifieke doelgroep te bereiken.

Your Salespoint Online Marketing LinkedIn logo

LinkedIn Advertising​​

Gericht miljoenen professionals bereiken op basis van onder andere functietitel, functie en branche op het grootste professionele netwerk ter wereld LinkedIn. Naar wie ben jij opzoek en met welke boodschap wil jij hun bereiken? Wij vinden jouw doelgroep en zorgen dat je ermee in contact komt.

Welk medium is het beste?

Vrijblijvend advies

Wil jij weten waar jou potentiële klant zicht bevindt en hoe je deze het beste kunt bereiken? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en wij gaan samen kijken wat voor jouw de beste oplossing is.

Online adverteren duur?

Voor elk budget

Wij bieden voor elk budget een oplossing! uiteraard kijken wij samen eerst naar jullie doelstellingen en potentie in de markt.

Ik zoek een expert

Professionals

Ons team van campagne managers zijn echte professionals die het maximale uit het advertentiebudget willen halen. Het gaat om resultaat en wij gaan door tot jij tevreden bent en de doelstellingen behaald zijn!

Online adverteren Your Salespoint online marketing
Adverteer online voor meer bereik

We Have Great Answers

Je mag ons alles vragen

Dit is heel erg afhankelijk van je doelgroep en het gewenste resultaat. Wil jij iets online verkopen aan jongeren of wil je klanten naar de fysieke winkel trekken? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan zodat wij dit voor je in kaart kunnen brengen.

Als jou doelgroep zich daar bevindt dan zo dat kunnen, maar dit is lang niet altijd nodig. Dit is afhankelijk van je doelstelling, boodschap en doelgroep. Zullen we jou helpen je doelgroep te vinden?

Wij zorgen ervoor dat jij online opvalt en dat jij je onderscheidt van de andere bedrijven. Het gaat om de boodschap en waar je die online verteld. Wij helpen jou hierbij.

Absoluut! Er zijn genoeg manieren om online snel bereik te genereren en meer klanten te bereiken. Neem contact op om een vrijblijvend plan van aanpak te maken!

Online adverteren hoeft absoluut niet duur te zijn. Het gaat uiteindelijk om het behaalde resultaat. Zie het als een investering die meer oplevert dan dat je investeert. Wij bieden voor ieder budget een oplossing. Vraag naar de mogelijkheden.

Wij zullen samen kijken of een website nodig is voor de campagne en of de huidige website  toereikend is om jou doelstellingen te behalen.

Afhankelijk van je doelstelling, het gewenst resultaat en doelgroep zou dit kunnen. Wij zullen dit samen bespreken en indien nodig kunnen wij je eenvoudig van een website voorzien. Ook voor tijdelijke campagnes! 

Ons doel is tevreden klanten. Wij ontzorgen onze klanten door zoveel mogelijk uithanden te nemen zodat jij kan doen wat je leuk vindt, je business runnen! Wij zorgen voor de nieuwe klanten.

Het is ons doel om jouw doelstellingen te behalen en wij gaan door tot we dat bereikt hebben! Transparantie, flexibiliteit, resultaatgericht en doorzettingsvermogen zit in ons DNA.

Omdat wij het beste uit je advertentiebudget willen halen! Het is onze missie om ondernemers te helpen om beter vindbaar op internet te worden. Daarnaast zijn wij resultaatgericht, volledig transparant, hebben wij meer dan 10 jaar ervaring en heb je bij ons altijd een vaste contactpersoon. 

Wat zijn jouw doelstellingen?

Hoe kunnen wij je hierbij helpen?

Online adverteren voor meer klanten Your Salespoint Online Marketing

Contact ons

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Heb je vragen?
Voel je vrij om ons te contacten per email of telefoon.
Je kan ook direct online een afspraak inplannen.

Neem contact op Your Salespoint Online Marketing