fbpx

Online marketing strategie

Begin met het einddoel voor ogen

Your Salespoint Online Marketing Strategie1

Waarom doe je wat je doet?

Wat is jouw online strategie?

Een online strategie is een gedegen en uitgewerkt plan van aanpak om online succesvol te zijn. Een goede online strategie geeft houvast en duidelijk richting aan je online activiteiten in de breedste zin van het woord. Bij het bepalen van een online strategie wordt er niet alleen gekeken naar je online marketing maar ook naar de andere vormen van marketing, de website, de organisatie, ontwikkelingen, trends, concurrenten, doelgroepen en je wensen.
Alleen door al deze punten mee te nemen kom je tot een gedegen strategie die je verder helpt. 

vraagteken Waarom een online strategie Your Salesoint
Your Salespoint Online Marketing strategie marketing

De basis

Waarom een online strategie?

Het is belangrijk om een online strategie te hebben zodat je weet waar je naar toe wilt. Een plan voor de korte termijn en de lange termijn om je doelstellingen te bereiken. Vandaag de dag kan een goede online strategie niet meer ontbreken bij een bedrijf dat online ambities heeft. Zonder gedegen strategie is het onmogelijk ideeën voor je bedrijf of project te beoordelen. Wanneer is een idee goed, fout, belangrijk of urgent? Een gedegen strategie helpt ons deze prioriteiten te stellen en de juiste keuzes te maken. Wil je online succesvol zijn dan moet je de juiste keuzes maken en dat begint bij het maken van een plan. Bij Your Salespoint Online Marketing is de online marketing strategie dan ook altijd het vertrekpunt. Of het nu om een website of webshop gaat, de strategie vormt de basis!

Hoe Gaan Wij Te Werk?​

Om een goede strategie te kunnen maken, moeten we samenwerken en kennis delen.

Wij Hebben Het Onderverdeeld In De stappen:

Samen gaan we de markt verkennen. Wat is jouw markt? Welke spelers en concurrenten zijn er in de markt? Hoe groot is de markt? Welke kansen en bedreigingen zijn in de markt? Wat is jou potentie in de markt?

Op basis van deze bevindingen kijken we welke doelgroepen we willen bereiken. Wie ze zijn, waar ze zich bevinden en hoe bewegen ze zich online.

En nog belangrijker, wat willen we dat deze doelgroepen doen? Welke KPI’s willen we dat behaald worden en hoe zorgen we dat we dit kunnen bijhouden?

Nu we weten wie we willen bereiken en wat we willen dat ze gaan doen gaan wij dit samen vertalen naar een online propositie. Welke online middelen kunnen we gaan inzetten om je doelen (KPI’s) te behalen?

Het is een uitdaging om complexe vraagstukken en grote hoeveelheden data te vertalen naar een duidelijk maar toch simpel online marketing plan. Wij helpen hier graag mee om zo te helpen dat jij online sucesvol wordt.

Wij lossen problemen op

Waar kunnen we jou nog meer mee helpen?

Social Media | Your Salespoint Online Marketing Alkmaar Schagen Heerhugowaard

Social Media​​

Meer klanten bereiken op Facebook, Instagram of LinkedIn? Interactie creëren of je producten en/of diensten aanbieden? Wij helpen je hierbij van creatie tot uitvoer.

Zoekmachine Optimalisatie SEO | Your Salespoint Online Marketing Alkmaar Schagen Heerhugowaard

SEO

Op de eerste pagina van Google komen? Hoger komen in het organische, oftewel de 'gratis' zoekresultaten van Google en zo meer bezoekers en klanten naar je website halen?

Online Adverteren | Your Salespoint Online Marketing Alkmaar Schagen Heerhugowaard

Online Adverteren

Online adverteren is een van de snelste, meest flexibele en kostenefficiënte manieren om je potentiële klanten online te bereiken. Denk hierbij aan Google of Facebook.

We love Online marketing

Waarom Your Salespoint Online Marketing?

Het is ons missie om ondernemers te helpen

Wil jij ook een online marketing strategie?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Online Marketing strategie meer klanten

Contact ons

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Heb je vragen?
Voel je vrij om ons te contacten per email of telefoon.
Je kan ook direct online een afspraak inplannen.

Neem contact op Your Salespoint Online Marketing