fbpx

Remarketing - Retargeting

Hoe kunnen we je helpen om jouw doelstellingen te behalen?

google adwords remarketing Your Salespoint

Conversie door herhaling

Remarketing

Herhaling werkt, ook als het gaat om online adverteren.
Remarketing, ook wel retargeting genoemd, is een zeer interessante manier om contact te leggen met mensen die eerder interactie hebben gehad met je website of mobiele app. Hiermee kun je jouw advertenties strategisch aan deze doelgroepen presenteren terwijl ze browsen op Google of de websites van partners, waardoor je jouw naamsbekendheid vergroot of deze doelgroepen eraan herinnert een aankoop te doen.

Wie wil jij bereiken?

Voordelen remarketing - retargeting

Instant bereik/goed getimede targeting: je kunt jouw advertenties weergeven aan mensen die eerder interactie hebben gehad met jouw bedrijf, op het moment dat ze ergens anders zoeken en waarbij de kans groter is dat ze een aankoop doen. Je kunt klanten ook helpen je te vinden door hen jouw advertenties te tonen wanneer ze actief op zoek zijn naar jouw bedrijf op Google Zoeken. Dit kunnen nieuwswebsites zijn zoals nu.nl, maar ook sites als buienradar.nl, tvgids.nl of andere websites die mensen dagelijks bezoeken. Met Remarketing kun je websitebezoekers in elk stadium van het verkoopproces bereiken. In de bewustwordingsfase, oriëntatiefase, vergelijkingsfase én koopfase.

Je kunt remarketinglijsten maken om de advertenties te targeten op specifieke gevallen. Je kunt bijvoorbeeld een remarketinglijst maken die is getarget op mensen die iets hebben toegevoegd aan hun winkelwagentje, maar die geen transactie hebben voltooid.  
Door middel van banners en tekstadvertenties zorgen we ervoor dat jouw merk aanwezig is. Zelfs dynamische banners zijn mogelijk, wat inhoudt dat het aanbod dat mensen bekeken hebben ook daadwerkelijk terug komt in de banner. Vooral voor e-commerce is dit een ideale vorm van Remarketing.

Je kunt mensen bereiken die op jouw remarketinglijsten staan terwijl ze op verschillende apparaten miljoenen websites bekijken en mobiele apps gebruiken. Remarketing is ook in te zetten op social media zoals Facebook. Hiermee bereik je jouw websitebezoekers met een gerichte advertentie op Facebook. Op die manier wordt de bezoeker nogmaals in contact gebracht met het product of dienst waarna deze bezoeker mogelijk sneller overgaat tot een conversie.

Door het Google Ads displaynetwerk of Facebook in te zetten, kun je heel effectief, tegen relatief lage kosten precies de juiste doelgroep bereiken en wordt de bezoeker nogmaals in contact gebracht met het product of dienst waarna deze bezoeker mogelijk sneller overgaat tot een conversie.

Wat ons kenmerkt?

Onze sterke punten

Wat onderscheid ons van andere bedrijven? Wij doen net dat stapje extra voor je! Jouw wensen staan centraal.

Professionaliteit
100%
Snelheid / flexibiliteit
100%
Kwaliteit
100%
Voordeligste prijs
100%

Zelf doen of over laten aan de experts?

Remarketing uitbesteden?

Wil je aan de slag met experts? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Your Salespoint Online Marketing neemt de gehele set-up, beheer en optimalisatie van remarketing en retargeting campagnes uit handen. Dit scheelt je niet alleen tijd, maar levert ook veel meer resultaat op!

Tevens geven wij vrijblijvend een second opinion op je huidige campagne en maken we een analyse van je Google remarketing of retargeting campagne.

 

Wij lossen problemen op

Waar kunnen we jou nog meer mee helpen?

Social Media | Your Salespoint Online Marketing Alkmaar Schagen Heerhugowaard

Social Media​​

Meer klanten bereiken op Facebook, Instagram of LinkedIn? Interactie creëren of je producten en/of diensten aanbieden? Wij helpen je hierbij van creatie tot uitvoer.

Zoekmachine Optimalisatie SEO | Your Salespoint Online Marketing Alkmaar Schagen Heerhugowaard

SEO

Op de eerste pagina van Google komen? Hoger komen in het organische, oftewel de 'gratis' zoekresultaten van Google en zo meer bezoekers en klanten naar je website halen?

Online Adverteren | Your Salespoint Online Marketing Alkmaar Schagen Heerhugowaard

Online Adverteren

Online adverteren is een van de snelste, meest flexibele en kostenefficiënte manieren om je potentiële klanten online te bereiken. Denk hierbij aan Google of Facebook.

We love Online marketing

Waarom Your Salespoint Online Marketing?

Het is ons missie om ondernemers te helpen

Wil jij ook starten met remarketing / retargeting?

Vraag naar onze mogelijkheden

Remarketing Retargeting advertenties

Contact ons

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Heb je vragen?
Voel je vrij om ons te contacten per email of telefoon.
Je kan ook direct online een afspraak inplannen.

Neem contact op Your Salespoint Online Marketing