fbpx

SEO bureau in Alkmaar

Welk SEO bureau in Alkmaar kan je het best helpen om de vindbaarheid te verbeteren? We zijn zeker niet de enige die ons SEO specialist noemen, maar zijn er wel van overtuigd dat we je het best kunnen uitleggen wat we voor je doen.

Goede zoekmachineoptimalisatie (SEO)  is best een technisch verhaal. We werken data-gedreven, doen uitgebreide analyses en komen zo tot een strategie die online leidt tot meer omzet. Dat doen we professioneel, om je vervolgens in klare taal uit te leggen wat het oplevert en hoe de volgende stap eruit kan zien.

Hoger in Google

Jij wilt met je website hoger in Google komen, en daar kunnen wij voor zorgen. We zijn jouw SEO bureau in Alkmaar, waar je zonder jargon en ingewikkeld taalgebruik toch kunt rekenen op een strategie die werkt.

We bepalen samen met jou de aanpak, aan de hand van je doelstellingen. Wil je lokaal beter vindbaar worden of er landelijk voor zorgen dat klanten je producten bestellen? Met een zoekwoordenonderzoek bepalen we waar jouw klanten naar zoeken, dus waar we de website voor moeten optimaliseren.

Dat kunnen we eventueel klein beginnen, om de strategie in de praktijk te testen. Zodra het werkt schalen we op, zodat je er een sterk online kanaal bij krijgt dat zal zorgen voor meer omzet.

SEO bureau Alkmaar

Sterke teksten en waardevolle backlinks

Goede zoekmachineoptimalisatie door een SEO bureau in Alkmaar vraagt om drie belangrijke onderdelen:

  • Sterke teksten
    Ben je blij met de teksten op de website? Of juist helemaal niet? We optimaliseren bestaande teksten voor de belangrijke zoektermen. Of we schrijven nieuwe teksten, waarin we meteen rekening houden met de zoekmachineoptimalisatie. Bovendien kunnen we suggesties doen voor extra pagina’s, om de strategie uit te breiden als blijkt dat deze werkt.
  • Waardevolle backlinks
    Bovenop de sterke teksten verzamelen we backlinks. Dat zijn links vanaf andere websites naar die van jou. Het zijn voor Google een soort online aanbevelingen, als signaal dat jouw website of pagina van waarde is. Dat draagt bij aan een hogere positie in de zoekresultaten van de zoekmachine.
  • Korte laadtijd
    Hoe sneller de website en de pagina’s laden, des te beter de vindbaarheid in Google. Wij optimaliseren afbeeldingen, voorkomen onnodige code en gebruiken slimme plugins om pagina’s nog sneller te laten laden als bezoekers die openen.

SEO bureau in Alkmaar

Zoek je een SEO bureau in Alkmaar dat begrijpt hoe zoekmachineoptimalisatie werkt? We leggen het je graag helder uit en gaan er vervolgens professioneel mee aan de slag. Zo zijn wij de SEO specialist waar je naar zoekt, zonder dat je zelf precies hoeft te begrijpen wat de density van zoektermen in de tekst is of hoe een bepaalde Domain Authority bijdraagt aan de kracht van een backlink. En wil je wel graag weten van de hoed en de rand? Dan leggen we het je graag uit, natuurlijk in meer begrijpelijke taal.

Wil je meer weten over ons als SEO bureau in Alkmaar of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 072-202 92 82, stuur een e-mail naar info@yoursalespoint.nl of gebruik onderstaand contactformulier. We horen graag van je!

Ontdek waar je kansen liggen

Vraag nu een gratis SEO scan aan!

Wil jij weten hoe je website scoort en waar je kansen liggen? Vul het formulier in en ontvang een gratis SEO scan.

We love Online marketing

Waarom Your Salespoint Online Marketing?

Het is ons missie om ondernemers te helpen

Zoek jij ook een goed SEO bureau in Alkmaar?

Vraag naar onze scherpe tarieven

SEO bureau in Alkmaar

Contact ons

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Heb je vragen?
Voel je vrij om ons te contacten per email of telefoon.
Je kan ook direct online een afspraak inplannen.

Neem contact op Your Salespoint Online Marketing