fbpx

SEO bureau in Den Helder

We zijn jouw SEO bureau in Den Helder en omgeving. Je profiteert van korte lijnen, heldere communicatie en uitleg in gewone taal over wat we precies voor je doen.

SEO is bepaald geen black box (meer), dus we kunnen je goed uitleggen hoe het werkt. Dat doen we bijvoorbeeld als we SEO teksten (laten) schrijven. Daarin komen de zoektermen namelijk regelmatig terug, al is de optimalisatie altijd natuurlijk. Het is niet zomaar een tekst vol met zoektermen. Al zorgen we er natuurlijk voor dat deze op de belangrijke plaatsen terugkomen, zodat Google je beloont met een hogere positie in de zoekresultaten.

Daarnaast gaan we als SEO bureau aan de slag met online autoriteit en een goede technische basis. We begrijpen dat het je misschien weinig zegt als je hier nog geen ervaring mee hebt. Daarom leggen we je uit hoe het zit en zijn we vanzelfsprekend bereikbaar voor al je vragen.

Sterk in online autoriteit

We zijn als SEO bureau in Den Helder sterk in online autoriteit. Dat betekent dat we voor je werken aan linkbuilding. Het gaat om links vanaf andere websites, naar die van jou. Die links geven Google aan dat jouw website blijkbaar iets waardevols te bieden heeft. Anders zouden andere websites er geen link naar plaatsen, toch?

We verzamelen waardevolle links, waarmee je Google de juiste signalen over kwaliteit geeft. Op die manier verbeter je de vindbaarheid in de zoekmachine, voor de zoektermen die voor jou belangrijk zijn. Bovendien stemmen we de links af op de content die we voor je schrijven of die je zelf publiceert. Zo werken we altijd in overleg, en kun jij eenvoudig een vinger aan de pols houden.

SEO bureau Den Helder

Technisch goede basis

Voordat we aan de slag gaan met SEO teksten en online autoriteit kijken we de website technisch tot in detail voor je na. De technische basis geldt als een belangrijk fundament onder de rest van de strategie. Alleen als de fundering goed is kunnen we daarop verder bouwen.

Dus is er sprake van technische fouten op de website? Of valt de laadtijd (van bepaalde pagina’s) tegen? Dat is wat we eerst analyseren, om vast te stellen waar het aan zou kunnen liggen. Pas als de basis technisch goed staat gaan we verder met de optimalisatie. Op die manier optimaliseren we pas als het daadwerkelijk resultaat oplevert. En je er de vruchten van kunt plukken.

SEO bureau in Den Helder

We begrijpen als SEO bureau in Den Helder dat je hier misschien weinig ervaring mee hebt. Daarom leggen we je stap-voor-stap uit hoe we werken. Zo wordt zoekmachine optimalisatie een heel duidelijk verhaal, zonder lastige termen en een aanpak waarvan je eigenlijk niet weet wat er precies gebeurt.

Wil je meer weten over ons als SEO bureau in Den Helder of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 072-202 92 82, stuur een e-mail naar info@yoursalespoint.nl of gebruik onderstaand contactformulier. We horen graag van je!

Ontdek waar je kansen liggen

Vraag nu een gratis SEO scan aan!

Wil jij weten hoe je website scoort en waar je kansen liggen? Vul het formulier in en ontvang een gratis SEO scan.

We love Online marketing

Waarom Your Salespoint Online Marketing?

Het is ons missie om ondernemers te helpen

Zoek jij ook een goed SEO bureau in Den Helder?

Vraag naar onze scherpe tarieven

SEO bureau Den Helder - de SEO specialist

Contact ons

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Heb je vragen?
Voel je vrij om ons te contacten per email of telefoon.
Je kan ook direct online een afspraak inplannen.

Neem contact op Your Salespoint Online Marketing