fbpx

SEO bureau in Heerhugowaard

Hoe vind je het SEO bureau in Heerhugowaard dat jou goed kan helpen? We zijn de specialist die professioneel voor je aan de slag gaat, zonder dat daar allerlei jargon en ander ingewikkeld taalgebruik bij komt kijken.

We snappen het spelletje van zoekmachineoptimalisatie, maar zullen je niet overladen met zoekwoordenonderzoeken, data-analyses en andere gegevens waar je als ondernemer niet wijs uit wordt.

In plaats daarvan bepalen we samen met jou de strategie, stellen we een plan op en tonen we je de resultaten van onze inzet. Dat doen we in duidelijke taal, zodat je begrijpt wat er gebeurt en het met vertrouwen aan ons over kunt laten.

Wat is SEO?

En wil je toch graag weten wat SEO precies is en hoe we daar voor je mee aan de slag gaan? Wij zorgen er als SEO bureau in Heerhugowaard voor dat we jouw website optimaliseren voor de zoektermen die je potentiële klanten gebruiken.

Stel je maar voor, hoe zou je zoeken naar jouw producten of diensten? Dat is het uitgangspunt, als we een zoekwoordenonderzoek doen. Zo komen we uit bij de termen die klanten gebruiken. We optimaliseren jouw website voor die termen, zodat Google je beloont met een hogere positie in de zoekresultaten.

SEO bureau Heerhugowaard

Sterke teksten, backlinks en een korte laadtijd

Benieuwd hoe we dat als SEO bureau in Heerhugowaard concreet aanpakken? We schrijven sterke teksten, of herschrijven de teksten die je al op de website hebt staan. Zo verwerken we de zoektermen, zorgen we voor meer overtuigingskracht richting jouw klanten en vertellen we het verhaal van jouw bedrijf.

Uiteraard kunnen we suggesties doen voor nieuwe teksten, eventuele nieuwe pagina’s en andere strategieën om de vindbaarheid te verbeteren. En merk je dat een concurrent goed vindbaar is? We zoeken uit hoe dat lukt, om het samen met jou daarna nog beter te doen.

Om de teksten meer kracht bij te zetten gebruiken we backlinks. Dat zijn links vanaf andere websites naar die van jou. Het is voor Google als het ware een online aanbeveling, een signaal dat jouw website of pagina van waarde is.

Ten slotte optimaliseren we de laadtijd van pagina’s, zodat bezoekers die zo snel mogelijk kunnen openen. We verkleinen afbeeldingen, voorkomen onnodige code en zorgen er met plugins voor dat de website technisch optimaal werkt.

SEO bureau in Heerhugowaard

Zoek je een SEO bureau in Heerhugowaard dat je helder uit kan leggen hoe het werkt en wat er moet gebeuren? We voorkomen ingewikkeld jargon en zorgen er in plaats daarvan voor dat je precies begrijpt waar we aan werken. Dat doen we bovendien stap voor stap, bijvoorbeeld om de strategie daarmee te testen en grootser uit te rollen op het moment dat je zelf merkt dat het werkt.

Wil je meer weten over ons als SEO bureau in Heerhugowaard of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 072-202 92 82, stuur een e-mail naar info@yoursalespoint.nl of gebruik onderstaand contactformulier. We horen graag van je!

Ontdek waar je kansen liggen

Vraag nu een gratis SEO scan aan!

Wil jij weten hoe je website scoort en waar je kansen liggen? Vul het formulier in en ontvang een gratis SEO scan.

We love Online marketing

Waarom Your Salespoint Online Marketing?

Het is ons missie om ondernemers te helpen

SEO bureau in Heerhugowaard nodig?

Vraag naar onze scherpe tarieven

SEO bureau in Heerhugowaard

Contact ons

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Heb je vragen?
Voel je vrij om ons te contacten per email of telefoon.
Je kan ook direct online een afspraak inplannen.

Neem contact op Your Salespoint Online Marketing