fbpx

SEO bureau in Schagen

Zoek je een SEO bureau in Schagen? We zijn zeker niet de enige die ons specialist noemen, dus hoe maak je een goede keuze uit wat er allemaal beschikbaar is? Hoe vind je een bureau dat je helpt met de zoekmachine optimalisatie (SEO) en ook daadwerkelijk resultaat haalt?

We werken 100% datagedreven en optimaliseren volgens de actuele Google-richtlijnen. Bovendien bepalen we samen met jou de strategie, zodat je bijvoorbeeld heel lokaal en specifiek of juist landelijk de resultaten boekt die je zoekt.

Van lokaal tot landelijk

Je hebt als schilder in Schagen weinig aan aanvragen uit de andere kant van het land. Terwijl je met een webshop in woonartikelen alleen in Noord-Holland in een veel te kleine vijver vist. Wij houden rekening met de doelstellingen, jouw type bedrijf en hoe we de vindbaarheid daarop kunnen afstemmen.

En weet je nog weinig of helemaal niets van SEO, maar wil je dat vanaf de basis wel meteen goed oppakken? We beginnen klein, om zeker te weten dat het ook netjes binnen budget blijft. Zodra je merkt dat het werkt breiden we uit, om optimaal te profiteren van een nieuw online kanaal dat meer bezoekers oplevert.

SEO bureau Schagen

Teksten, online autoriteit en de laadtijd

We zijn jouw SEO bureau in Schagen, zowel voor sterke teksten als meer online autoriteit. Het zijn drie belangrijke pijlers van zoekmachineoptimalisatie:

  • Sterke teksten
    Met de belangrijke zoektermen in sterke teksten optimaliseer je voor Google én overtuig je bezoekers. Wij helpen je bepalen welke termen jouw klanten gebruiken en hoe je die verwerkt in de website. Bovendien adviseren we over eventuele extra pagina’s, om de strategie uit te breiden als het blijkt te werken.
  • Online autoriteit
    Om de teksten en jouw website meer kracht te geven werken we aan de online autoriteit van je website. Dat klinkt ingewikkeld, maar betekent dat we aanbevelingen verzamelen in de vorm van links vanaf andere websites. Zij linken naar jouw website, waarmee ze Google het signaal geven dat jouw pagina’s van meerwaarde zijn.
  • Korte laadtijd
    Dankzij razendsnelle laadtijden beloont Google jouw website met een hogere positie in de zoekresultaten. We optimaliseren afbeeldingen en voorkomen bijvoorbeeld onnodige code. Daarnaast gebruiken we plugins die helpen de pagina’s nog sneller te laten laden.

SEO bureau in Schagen

Zoek je een SEO bureau in Schagen dat je in heldere taal uit kan leggen hoe het werkt en wat we precies voor je gaan doen? We voorkomen vervelend jargon en andere termen die meer vragen oproepen dan antwoorden opleveren. In plaats daarvan houden we het simpel, overzichtelijk en duidelijk, terwijl we achter de schermen professioneel voor je aan de slag gaan. Het resultaat daarvan is een betere vindbaarheid in Google, dankzij een SEO specialist in Schagen die precies weet wat er moet gebeuren.

Wil je meer weten over ons als SEO bureau in Schagen of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 072-202 92 82, stuur een e-mail naar info@yoursalespoint.nl of gebruik onderstaand contactformulier. We horen graag van je!

Ontdek waar je kansen liggen

Vraag nu een gratis SEO scan aan!

Wil jij weten hoe je website scoort en waar je kansen liggen? Vul het formulier in en ontvang een gratis SEO scan.

We love Online marketing

Waarom Your Salespoint Online Marketing?

Het is ons missie om ondernemers te helpen

Zoek jij een goed SEO Bureau dichtbij Schagen?

Vraag naar onze scherpe tarieven

SEO bureau in Schagen

Contact ons

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Heb je vragen?
Voel je vrij om ons te contacten per email of telefoon.
Je kan ook direct online een afspraak inplannen.

Neem contact op Your Salespoint Online Marketing