fbpx

Website laten maken in Schagen

Een website laten maken in Schagen: wat kost dat en hoe weet je dat je een goede keuze maakt? We bouwen al meer dan 10 jaar websites, dus we begrijpen dat deze vragen belangrijk voor je zijn.

Een goede website draait tegenwoordig in bijna alle gevallen op WordPress. Dit is een online systeem dat het makkelijker maakt om de website zelf te beheren. Je kunt online teksten toevoegen, aanpassen en weer weghalen. Daarvoor hoef je geen kennis meer te hebben van code. En we kijken natuurlijk graag met je mee als dat nodig is, maar je hebt altijd zelf de touwtjes in handen.

Wat kost een website?

Wil je een WordPress website laten maken in Schagen? En ben je benieuwd wat dat kost? We bouwen websites vanaf €497. Voor dat bedrag bouwen we een professionele website, met een aantal belangrijke voordelen en extra’s:

  • Fris en overtuigend ontwerp
  • Geschikt voor ieder apparaat
  • Inclusief contactformulier

 

En wil je gebruik maken van veelgestelde vragen (FAQ), een blog of andere specifieke pagina’s? Die kunnen we voor een scherpe meerprijs toevoegen. Bovendien kunnen we de website of webshop uitbreiden met een extra taal, zodat je ook internationale klanten kunt verwelkomen.

100% responsive: ideaal op ieder scherm

Als je ons een website laat maken kun je er in ieder geval vanuit gaan dat die op ieder scherm goed werkt. Je wilt natuurlijk voorkomen dat bezoekers op een smartphone, tablet of een ander apparaat moeite hebben om de pagina’s te bekijken of teksten te lezen. En worden de knoppen te klein, bijvoorbeeld om contact op te nemen? Je loopt een hoop omzet mis, nu het online kanaal voor steeds meer bedrijven heel belangrijk wordt.

We bouwen de website altijd 100% responsive. Dat betekent dat de pagina meeschaalt met het scherm dat de bezoeker gebruikt. Jouw website zal er op een desktop computer, op een laptop, tablet of smartphone daarom altijd goed uitzien. Het levert je de meeste aanvragen of verkopen op, omdat je geen apparaat meer hoeft uit te sluiten.

Website laten maken in Schagen

Wil je een website laten maken in Schagen en ben je benieuwd hoe we dat precies doen? Of zou je graag een paar voorbeelden bekijken van andere (WordPress) websites die we hebben gemaakt? We laten je ze graag zien en kunnen je precies uitleggen hoe we met de klant tot het ontwerp en de gemaakte keuzes zijn gekomen.

Dus weet je precies wat je wilt, in de huisstijl die je al jaren hebt? Of ben je juist op zoek naar een fris ontwerp voor een totaal nieuwe website? We gaan er in de beide gevallen graag voor je mee aan de slag.

Wil je meer weten over een website laten maken in Schagen of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 072-202 92 82, stuur een e-mail naar info@yoursalespoint.nl of gebruik onderstaand contactformulier. We horen graag van je!

Offerte aanvraag formulier

Hoe meer gegevens je invult, des te beter wij een gerichte offerte kunnen maken

We love Online marketing

Waarom Your Salespoint Online Marketing?

Het is ons missie om ondernemers te helpen

Wij zijn trots op al onze creaties

Enkele voorbeelden van onze websites

Offerte aanvraag formulier

Hoe meer gegevens je invult, des te beter wij een gerichte offerte kunnen maken

Wil jij ook een website laten maken in Schagen?

Vraag naar onze scherpe tarieven

Website laten maken Schagen

Contact ons

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Heb je vragen?
Voel je vrij om ons te contacten per email of telefoon.
Je kan ook direct online een afspraak inplannen.

Neem contact op Your Salespoint Online Marketing