fbpx

zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Hoe kom ik op de eerste pagina van Google?

Hoe kom je nu op de eerste pagina van Google?

zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Wat is SEO?

Met zoekmachine optimalisatie (SEO / Search Engine Optimalisation) bedoelen we alle activiteiten met als doel een website zo hoog mogelijk in het organische (gratis) gedeelte van Google, Bing of Yahoo te laten ranken. (teruggevonden te laten worden)

Zoekmachine optimalisatie omvat alle On-site en off-site optimalisatie zaken zoals bijvoorbeeld  webdesign, website techniek, responsiveness / mobile friendly, linkbuilding, seo copywriting, content creatie, bloggen en nog tal van andere aspecten.

Lokaal of landelijk?

Zoekmachine optimalisatie kan je vindbaarheid zowel lokaal, regionaal of landelijk vergroten.
Vroeger kon je Google makkelijk manipuleren met trucjes, maar vandaag de dag gebruikt Google geavanceerde algoritmes die niet voor de gek te houden zijn.  Dit betekent dat je tegenwoordig een doordachte strategie moet hebben en enige expertise is daarin vereist.

Deze optimalisatie is een doorgaand proces als je een goede ranking in zoekmachines wilt verkrijgen en behouden, want je concurrenten zitten vaak ook niet stil.

Your Salespoint Online Marketing On Page SEO2
Zoekmachine Optimalisatie SEOZoekmachine Optimalisatie SEO
De belangrijkste punten

On-page SEO

Voor een goede basis van SEO is het belangrijk dat je website technisch goed indexeerbaar is voor zoekmachines en dat je aan de eisen voldoet anno 2021. Your Salespoint Online Marketing analyseert en adviseert op welke punten verbetering nodig is. Denk hierbij aan Page-title, meta-descriptions, page-speed, robots.ext-bestand en website structuur.

SEO content / copywriting

SEO copywriting is een van de belangrijkste zaken die toegepast wordt binnen Zoekmachine Optimalisatie. Door op een unieke manier content te creëren wordt je website beter vindbaar en overtuig je potentiele klanten om tot actie over te gaan op je website. Jouw klant wil op een bepaalde manier aangesproken worden en zich thuis voelen op jouw website. Your Salespoint Online Marketing helpt jou hierbij door te starten met het maken van een keyword-analyse waaruit we bepalen op welke relevante zoekwoorden wij ons gaan richten. Deze zoekwoorden verwerken wij o.a. in de paginatitel en de meta-descriptions. Onze SEO tekstschrijvers schrijven pakkende websiteteksten waar deze zoekwoorden centraal in staan. Uiteraard zorgen wij dat de teksten voor zowel Google als voor uw website bezoekers goed leesbaar zijn.

Linkbuilding & Autoriteit
Your Salespoint Online Marketing Zoekmachine Optimalisatie SEO Linkbuilding
De belangrijkste punten

Linkbuilding & Autoriteit

Linkbuilding tegenwoordig is het genereren van kwalitatieve en hoogwaardige externe links naar jouw website, waardoor zoekmachines zoals Google je website beter zullen waarderen in de zoekresultaten. Het gaat hier tegenwoordig om de kwaliteit en niet meer om de kwantiteit zoals vroeger. Wij zorgen dat andere website met een goede reputatie naar je website linken en zorgen eventueel ook dat de content ervoor geschreven wordt.

Google houdt van een natuurlijk linkprofiel waardoor ook bloggen een geweldige manier is om je content te verspreiden en te zorgen dat andere dit gaan delen. Wij helpen je graag hiermee.

Your-Salespoint-Online-Marketing-SEA-of-SEO-zoekmachine-optimalisatie
SEO zoekmachine optimalisatie eerste pagina Google
Krachten bundelen

Adverteren in Google en SEO een goede combi?

Afhankelijk van de doelstellingen zal in de meeste gevallen de combinatie tussen het adverteren in Google en zoekmachine optimalisatie een goed advies zijn omdat ze elkaar kunnen versterken.

Met goede SEO kan je op concurrerende woorden ranken zonder enorme advertentiebudgetten uit te geven. De combinatie kan voor een grotere spreiding zorgen en meer potentiele klanten naar de website of webshop trekken.

Vraag een vrijblijvend advies gesprek hierover aan bij je Your Salespoint Online Marketing adviseur.

Ontdek waar je kansen liggen

Vraag nu een gratis SEO scan aan!

Wil jij weten hoe je website scoort en waar je kansen liggen? Vul het formulier in en ontvang een gratis SEO scan.

Wij lossen problemen op

Waar kunnen wij jou nog meer bij helpen?

Social Media | Your Salespoint Online Marketing Alkmaar Schagen Heerhugowaard

Social Media​​

Meer klanten bereiken op Facebook, Instagram of LinkedIn? Interactie creëren of je producten en/of diensten aanbieden? Wij helpen je hierbij van creatie tot uitvoer.

Zoekmachine Optimalisatie SEO | Your Salespoint Online Marketing Alkmaar Schagen Heerhugowaard

Web Design

Online vindbaarheid begint bij een goede website of webshop. Wij bouwen professionele WordPress websites. Wij ontzorgen u volledig en hebben voor elk budget een oplossing!

Online Adverteren | Your Salespoint Online Marketing Alkmaar Schagen Heerhugowaard

Online Adverteren

Online adverteren is een van de snelste, meest flexibele en kostenefficiënte manieren om je potentiële klanten online te bereiken. Denk hierbij aan Google of Facebook.

We love Online marketing

Waarom Your Salespoint Online Marketing?

Het is ons missie om ondernemers te helpen

Wil jij ook op de eerste pagina van Google komen?

Vraag een vrijblijvende SEO scan aan.

Hoger in Google door SEO zoekmachine optimalisatie

Contact ons

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Heb je vragen?
Voel je vrij om ons te contacten per email of telefoon.
Je kan ook direct online een afspraak inplannen.

Neem contact op Your Salespoint Online Marketing