fbpx

Website laten maken in Hoofddorp

Een website laten maken in Hoofddorp: hoe werkt dat? Wij leggen het je graag uit, omdat we begrijpen dat je daar misschien weinig ervaring mee hebt.

Dus liet je niet eerder een website maken? Of is dat alweer even geleden? We nemen je aan de hand, waarbij we steeds precies uitleggen wat we voor je doen en wat we aan de andere kant van jou verwachten.

Daarom beginnen we met een kennismaking. Jij kunt ons vertellen waar je naar op zoek bent, welke wensen je hebt voor de website en wat je belangrijk vindt dat erin zit. En vind je dat lastig om onder woorden te brengen? We helpen je op weg met inspiratie, bijvoorbeeld aan de hand van de andere websites die we onlangs maakten voor klanten in Hoofddorp en omgeving.

100% responsive

Vervolgens leggen we je uit hoe we te werk gaan, en delen we bijvoorbeeld informatie over de fijne voordelen van onze websites. Wist je bijvoorbeeld dat we al onze websites 100% responsive maken? Dat betekent dat de website mee schaalt met het scherm dat de bezoeker gebruikt.

Dus surft iemand op een desktop, een laptop, tablet of een smartphone? Wij zorgen ervoor dat de website altijd goed te lezen is. Zo breng je de informatie goed over, en hoef je geen rekening te houden met alle verschillende schermen. Dat is bij ons gewoon standaard, omdat we vinden dat je een website moet kunnen laten maken die bij iedereen goed werkt. Zo zorgen we er in Hoofddorp en omgeving voor dat iedereen jou zowel mobiel als op de computer kan vinden en bereiken.

In jouw eigen huisstijl

De meeste bedrijven hebben een eigen huisstijl. Daarom houden we daar natuurlijk rekening mee op het moment dat je een website wilt laten maken. Dus is er een bepaalde stijl? Zijn er bepaalde kleuren of wil je een bepaald gevoel overbrengen met zowel de website als andere communicatie?

Geef ons aan wat er al beschikbaar is. Of deel de richtlijnen, zodat we meteen aan de huisstijl kunnen werken. Op die manier zorgen we voor een website die klanten herkennen. Of voor een stijl die meteen de juiste snaar raakt, zodat bezoekers online meteen begrijpen wat ze van je kunnen verwachten.

Website laten maken in Hoofddorp

Wil je een website laten maken in Hoofddorp en vind je het belangrijk dat het bureau met je meedenkt? Wij begrijpen dat het voor jou een mooi project is. Als we websites maken doen we dat daarom met volledige aandacht. En minstens zo belangrijk, we leggen je in normale taal uit wat we voor je doen, waarom dat belangrijk is en wat jij daarvan kunt verwachten.

Wil je meer weten over een website laten maken in Hoofddorp of heb je andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 072-202 92 82, stuur een e-mail naar info@yoursalespoint.nl of gebruik onderstaand contactformulier. We horen graag van je!

Offerte aanvraag formulier

Hoe meer gegevens je invult, des te beter wij een gerichte offerte kunnen maken

We love Online marketing

Waarom Your Salespoint Online Marketing?

Het is ons missie om ondernemers te helpen

Wij zijn trots op al onze creaties

Enkele voorbeelden van onze websites

Offerte aanvraag formulier

Hoe meer gegevens je invult, des te beter wij een gerichte offerte kunnen maken

Wil jij ook een website laten maken in Hoofddorp?

Vraag naar onze scherpe tarieven in Hoofddorp

Website laten maken in Hoofddorp

Contact ons

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Heb je vragen?
Voel je vrij om ons te contacten per email of telefoon.
Je kan ook direct online een afspraak inplannen.

Neem contact op Your Salespoint Online Marketing