Gratis SEO posities checker

Welke tools gebruik jij om de organische posities te controleren?

Table of Contents

Welke tools gebruik jij om te controleren wat je organische posities zijn?

Hieronder vind je een van onze favoriete tools die fijn werkt en ook nog eens gratis is!

Free SERP checker: SERPROBOT

SERP ranking oftewel Search Engine Results Page ranking is in feite de positie waarop een website op de resultatenpagina van een zoekmachine verschijnt. Het laat dus zien hoe hoog je in Google staat op dat moment met een bepaald zoekwoord.

SERPROBOT is een gratis Google-rankingchecker die je kunt gebruiken om de positie van jouw Google-zoekrangschikking op jouw website direct in realtime GRATIS te vinden!

Waarom organische posities controleren?

SERP-controle is waarschijnlijk het belangrijkste dat je kunt doen om de gezondheid van jouw site te controleren, te zien waar de concurrentie mee bezig is of plannen te maken voor een nieuwe site.

Doordat je weet met welke zoektermen je op bepaalde posities staat krijg je ook een beeld wat tot nu toe wel of niet gewerkt heeft op SEO gebied. Aangezien de posities bijgehouden worden kan je ook testen wat het effect is van de acties die je onderneemt ter verbetering van je SEO en/of website.

Ze hebben een geweldige, eenvoudige tool gemaakt om nauwkeurig te rapporteren hoe een site scoort op Google voor verschillende zoekwoorden. Alle resultaten worden in realtime en rechtstreeks vanuit echte zoekresultaten geladen.

Deze tool heeft ontzettend veel gebruikers en is te gebruiken op de website van SerpRobot.

Bovenstaande tool kan jou wellicht ook helpen bij het optimaliseren van je website. Wij zijn in ieder geval erg blij met deze gratis tool.

Welke tools gebruik jij om te controleren wat je organische posities zijn? Deel dit bericht en/of je ervaringen met ons op social media:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Heb je hulp nodig bij je online marketing?

Vraag naar onze scherpe tarieven

Over ons | Your Salespoint Online Marketing Alkmaar Heerhugowaard Schagen